Amb la base de la coca de iogurt, és molt fàcil fer altres varietats, que d'una manera ràpida (amb menys d'1 hora) et pot salvar o quedar mínimament bé en un postre.
Avui us explico la coca de poma. Sempre havia fet aquesta coca tallant en làmines les pomes i posant-les al damunt de la pasta, però des de fa un temps, ratllo la poma i ho barrejo tot amb la massa, així queda una coca amb un gust de poma intens i que queda millor un dia per un altre, i no queda mai tant seca.
Ingredients:
4 ous
1 iogurt
4 farina (prenent com a base el pot de iogurt)
1,5 sucre (com que el iogurt ja és ensucrat ni tiro menys. La recepta original eren 2 de sucre)
1 oli oliva
llevat
sal
4 pomes
Es barreja tot i es posa en un motlle i directe al forn. El forn l'engego ja quan començo a preparar la massa, així ja està escalfat quan poso el motlle. Temperatura a 180º i en uns 30 minuts ja està. Fer la prova de l'escuradent per confirmar que ja està cuit. Abans de servir, posar-hi una mica de sucre llustre al damunt.
El resultat???
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada