diumenge, 5 de juliol del 2015

Marxa dels Molins de Calonge

Avui els Trankils (Narcís, Mònica, David i jo) hem anat a Calonge, a fer la tercera marxa dels Molins. No cal dir que la calor ha estat la protagonista; ja suàvem abans de començar. Però quan ens hem posat a córrer, bona part del recorregut ha estat per dins del bosc i només al final ha tocat el sol de valent.

Aquest any hi havia un recorregut únic, de gairebé 14 km, i ens havien anunciat que passaríem per tota una sèrie de coves que feien servir els carboners al segle passat i també s'hi han trobat restes molt més antigues.

Els primers 6 km aproximadament hem anat seguint la vall dels Molins, amb alguna pujada, però que podies anar fent bé. Després de creuar la carretera de la Ganga, ha començat a pujar més fort per pista i de sobte hem començat a sentir com des del segon control ens animaven amb un megàfon. Deien que quedava poca pujada, però jo no l'he cregut. Sabia que el més fort tot just arribava ara... Hem deixat la pista i hem agafat un corriol amb pendent molt fort, alguns punts molt verticals, mentre anàvem passant per diferents coves. I en una i tot hem hagut de passar per dins la mateixa cova i sortir-ne per un forat; aquesta cova en diuen l'abric d'en Dalí. 

Finalment, hem arribat a un camp de conreu on hi havia una furgoneta amb una cuba d'aigua per refrescar-nos i de seguida ha arribat l'últim avituallament i la pista. I després, els Trankils ens hem reagrupat per fer els últims quilòmetres tots junts. En entrar al camp de futbol, una bona refrescada amb el reg del camp, un bon esmorzar i sobretot una bona dutxa.

El recorregut ha estat de 13.84 km, l'hem fet en 1h57'27 i 333 metres de desnivell positiu. I una curiositat, entre els km 8 i 9 hem guanyat 200 metres d'alçada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada