dimarts, 1 de maig del 2018

Rumore rumore al bàsquet femení

S'ha acabat la lliga i ja comencen a sortir fitxatges, marxes i renovacions.

Avui al Diari de Girona s'informa que Evans, Mendy, Romeo i Alminaite no seguiran a l'Uni. Es vol renovar a María Conde (ara falta que ella ho vulgui, clar), i Traoré i Laura Roig dependrà dels fitxatges i de l'estructura de l'equip. Alguns fitxatges "engrescadors" s'aniran saben en les properes setmanes. Des de Salamanca diuen que la pivot Laura Gil hauria rebut oferta de l'Uni.

Però els altres equips també van fitxant o renovant.

El Cadí la Seu ha fet oficial la renovació de la capitana gironina Geo Bahí i Kraker. Helena Oma, cedida de l'Uni, també la volen tenir, però en un principi sembla que torna a Girona.

L'Snatt's Sant Adrià acaba de confirmar que la nova entrenadora serà Glòria Estopà.

Al Perfumerías Avenida, l'entrenador Miguel Ángel Ortega no seguirà, com va anunciar fa uns mesos. Però la majoria continuaran.

Gaby Ocete i Paola Ferrari (Mann Filter) marxen de Saragossa per anar una mica més al sud (encara no ho ha fet oficial).

Bea Sánchez (Uni Ferrol) sembla que no renovarà i també marxarà.

Maria Pina (Gernika) abandona el club basc i tampoc no té equip, encara. De nòvies no li'n faltaran, i a més ara que el València ha pujat (ella és valenciana).

Si marxem fora de la península, la bescanonina Queralt Casas deixa el Landes i fitxa per un altre equip francès, el Carolo. La base de Calella, Mariona Ortiz, deixa el Namur per fitxar pel Castors Braine, però continuarà a Bèlgica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada