dimecres, 27 de juliol del 2016

Gaspatxo casolà

Mai havia fet gaspatxo, però aprofitant que avui tenia bastants tomàquets de l'hort n'he fet, i crec que ha quedat prou bé.

Ingredients:

1 kg de tomàquets
1 pebrot vermell
1 pebrot italià
1 ceba
1 gra d'all
1 llesca de pa
3 cullerades soperes de vinagre
1 cullerada sopera d'oli
Una mica de sal

Es netegen totes les verdures i hortalisses i es tallen (com més petites millor). S'afegeix el pa esmicolat i ja ho podem triturar tot amb la batedora. Un cop queda la massa ja homogènia, s'afegeix el vinagre, oli i sal (millor poc i anar provant). 

Quan ho tinguem tot al gust ja, passar-ho pel colador xinès. Si no teniu manies en trobar alguna grana de tomàquet (com jo), no cal passar pel colador.

Es deixa refredar i a menjar.

Amb aquests ingredients a mi m'ha sortit 1 litre ben bo de gaspatxo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada