dissabte, 23 de maig del 2015

Diari de campanya: reflexionem

S'ha acabat la campanya electoral a Vilobí (i a Salitja i Sant Dalmai també, encara que el dia del debat semblava que no existíssim).

I s'acaba amb una altre polèmica. El GMI va denunciar a la junta electoral de zona que a diferents cartells de CIU apareixia el jutge de pau i això és incompatible. Ahir divendres al vespre, després que el jutge de pau renunciés al seu càrrec, CIU va despenjar les pancartes.

Si és veritat que això no és legal, res a dir.

El problema ve que des de CIU es va dir que fa 4 anys, en Pitu Borrell (que ara es presenta a les llistes del GMI) s'havia presentat a la llista de CIU sent jutge de pau. En Pitu Borrell va dir que no, que havia renunciat abans, però en el cartell electoral ell mateix s'hi va posar "Jutge de pau". Per tant, en Pitu Borrell va mentir a tot el municipi. I això no li va caure gaire bé a l'ex jutge de pau, perquè va anar a buscar a membres de la llista de CIU (i fins i tot a l'alcalde en funcions) per recriminar aquest fet.

I el més surrealista va ser que algú relacionat amb en Pitu Borrell anava dient que Déu els castigaria pel que estaven fent. Ostres, amb l'Altíssim hem topat!!!!!

Bé, per sort s'ha acabat la campanya. Han estat dues setmanes que semblava més que criticaven als altres que explicar les propostes a fer. Potser hi ha grups que no han explicat gaires coses, perquè ho tenen tot en fals. Dir que ampliaràs l'escola sense saber si Ensenyament hi està d'acord és bastant perillós, però bé, deixem-ho estar.

Aquests 15 dies han servit, potser, per canviar el meu vot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada