Recomano aquesta web: les putes receptes de la iaia.
Aquest collons de pastís el compres a un mercat mediaval i et carden una hòstia que estàs una setmana donant voltes. Fes-te’l tu, joder, que no et prenguin més el pèl.
- Carda tres putos ous en un bol ben parit i barreja’ls amb 100 grams de sucre. Sí, avui et dic les mides, bàsicament perquè si no m’hi cardaràs mig quilo de sucre i cardaràs una puta desgràcia de pastís que farà pena de veure. Res, cenyeix-te al que et dic.
- Carda al collons de barreja un quart de mascarpone, que és aquella merda italiana de fer tiramisú. Ho cardes i remenes, i en acabat, si fa no fa o mateix amb Philadèlfia, allò que anuncien a la tele dels angelets. Saps què vull dir?
- També hi cardes un pot dels petits de nata líquida i, si t’ho pots permetre, un puto iogurt grec. Si calcules les calories i grasses que estàn entrant a la puta recepta, te n’adonaràs que és un postre per a foques de primer ordre. Compte no t’excedeixis amb ell.
- Me li cardes tres cullarades soperes de Maizena, i remenes com si no hi hagués demà.
- Pinta el cul del motllo amb mantega, carda-hi una mica de farina, i hi coloques alguna base -jo que sé, tria, la compres feta, trinxes galetes, li cardes melindros… el que et roti-. A sobre la pasta ben feta i al cony de forn.
- Més o menos 170º durant 40 minunts, i llestos.
- Si -un cop fred, collons-, hi cardes melmelada per sobre està bona com el Déu que em va parir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada