diumenge, 23 de juny del 2013

Marxa de les Ribes del Ter de Fontajau

La marxa de Fontajau és una de les nombroses marxes que s'organitzen a la ciutat de Girona. És molt popular, aprofitant la festa major, i aprofiten les instal.lacions que munten per la festa per organitzar la marxa.

A les 8h havíem quedat amb els nombrosos Trankils, entre els quals, en David, en Narcís i la Sílvia. També han vingut en Jordi Martorell i l'Edu (guanyador a la cursa de Palamós en el recorregut curt la setmana passada).



Després d'una mica d'escalfament, ens hem posat a la línia de sortida. És tant popular, que no hi ha hagut ni coet ni res de res. Un home ha cridat que ja podíem començar i tots l'hem obeït.

El recorregut és bastant curt, de 6.3 km aproximadament i molt planer. Hem sortit cap als cinemes Oscar, GEiEG fins al final del carrer i després hem agafat el caminet paral.lel al riu. Anant en grup amb en David i en Narcís, hem anat avançant gent i grupets. Hem travessat el pont de la Barca per sota, zona verda de Fontajau i passem per sota el pont de Fontjau. Un cop arribat aquí, el grup s'ha estirat, amb en David davant, en Narcís al mig (com el formatge d'un entrepà) i jo al darrera. Gairebé fins al final hem anat així. Hem arribat fins a la Nestle i hem girat cua per tornar cap a Fontajau. Al final he agafat en Narcís, i en David s'ha hagut a parar perquè ha tornat a sentir una punxada al bessó. Ens hem estalviat la pujada del pavelló (hem tirat pel dret travessant la carretera) i hem arribat al final, amb un temps de 31'06 i una distància de 6.17 km, a un ritme de 5'02'' el quilòmetre i 22 metres de desnivell positiu.

Una tovallola de regal, un entrepà, beguda i una estona de xerrada.

La propera cursa serà segurament a Calonge, d'aquí a dues setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada