diumenge, 30 de juny del 2013

Trotada Girona-Quart-Girona

Ahir a la tarda vam quedar per fer un entrenament trankil, amb en Narcís, la Sílvia, l'Ermengol, en Jordi Cardona i jo. La sortida era al davant de la guàrdia civil i hem anat cap a Quart, decidint el recorregut a mesura que anàvem corrent.

Els primers quilòmetres fins gairebé a Quart són planers, pel carril bici, passant pel Parc Científic i la Creueta. Malgrat que tocava el sol, no feia molta calor. Poc abans d'arribar a Quart, hem girat a mà dreta i hem fet part de la marxa de Quart però a l'inrevés. Aquí la Sílvia ha baixat una mica el ritme i hem continuat els quatres homes. El camí era bastant irregular, amb herbes, sots, basses... Enlloc de seguir el recorregut de la marxa de Quart, hem continuat per l'altre costat de carretera, amb una pujada intensa però curta (aquí en Jordi Cardona i jo l'hem feta corrent, i en Narcís i l'Ermengol s'han quedat una mica enrera). Hem apretat una mica el ritme (4'40'' aprox.) fins arribar a Quart i a la font que hi ha just abans d'agafar el carril bici.Hem begut una mica i hem esperat a en Narcís i l'Ermengol. Ara només faltava desfer camí i anar trobant molta gent corrent, caminant i en bicicleta.

En arribar, i com que havíem d'esperar a la Sílvia, hem anat a fer una coca-cola a un bar al costat de la guàrdia civil. Al cap d'una estona ha arribat la Sílvia i ens ha explicat la seva història. Resulta que s'ha perdut, no trobava el camí, ha reculat, ara cap aquí, ara cap allà. Ha acabat arribant a la carretera de Quart i ha fet autostop. Ningú es parava, fins que ha arribat un cotxe dels mossos. Els ha dit que s'havia perdut, i no sé com s'ho ha fet, però l'han pujada i l'han portada fins a la Creueta. Després ha anat corrent fins on érem nosaltres.

En Narcís ja patia molt, fins i tot volia recular, ha anat a la guàrdia civil dient que si veien una noia corrent era la seva dona.

PD: Sílvia, no cal que continuis llegint.

La veritat, en Narcís no ha patit gens, no ha fet res per anar-la a buscar. Deia que ja li havia dit que anés i tornés fins a Quart pel carril bici i que ja la trobaríem. Però ens ha volgut seguir i s'ha perdut...

Al final hem fet 13 km, a un ritme de 5'52 aprox i 1h16'. Aquí teniu l'enllaç.

I la setmana que ve, la marxa dels Molins a Calonge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada