diumenge, 29 de juny del 2014

Cursa Maristes Girona

Avui se celebrava la primera cursa dels Maristes, organitzada per l'escola com a part d'una assignatura. I la veritat és que la nota ha estat molt i molt alta. No cal fer gaires coses complicades perquè una cursa estigui ben organitzada i aquesta ho ha estat.

La sortida era al costat dels Maristes, en aquells carrers on ara no hi ha res però que d'aquí poc hi haurà un Lidl, un Aldi i alguna altre cosa. Havíem quedat a les 8h30 per inscriure'ns i allà ens hem trobat la majoria de Trankils. Després de pagar, hem anat a fer el cafè i la primera opció ha estat el bar de l'hotel NH, però allà hem vist que potser ens clavarien i hem decidit anar a un bar del costat. Després dels tallats i els crosants acabats de fer, ens hem anat a canviar i a escalfar una mica.

El cel estava ennuvolat i no hem passat tanta xafogor com el diumenge passat a Fontajau. Quan hem arribat una altra vegada a la sortida estaven acabant la mainada de les curses infantils.

Ens hem posat tots a la línia de sortida, amb el presi al capdavant per intentar retallar uns metres.

El recorregut era molt planer, 6 km justos, i passàvem per les Deveses de Salt fins arribar a l'autopista, on tornàvem a girar i anàvem una altra vegada a l'arribada. Bona part era per ombra, per camins de terra, així que el recorregut no era gens complicat.

En arribar, bossa obsequi amb dues pomes i aigua i coca de sucre. Per tant, no es pot demanar més.

Us poso la foto de grup:

I la setmana que ve, entrenament Trankils el dimarts, entrenament Hipercor el dijous, sopar d'equip el divendres i Calonge el diumenge. Qui en vol més????!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada