diumenge, 22 de juny del 2014

Marxa de Fontajau

En un dia força tapadot, ens hem trobat uns quants trankils a la marxa de Fontajau, que celebren la festa del barri.

Ja hem quedat directament a un bar allà al costat i en un primer moment érem en David, en Jordi Paradeda i jo. Sort que hem tret el cap a l'entrada del bar i ens hem trobat que tota la resta estaven en una altra taula, sense fotre'ns ni cas. Una mica més i hi ha una carnisseria.

Després dels cafès i alguna pasteta, ens anem a canviar i ens fem la foto oficial a la font de Fontajau. Trotem una mica pel pavelló i fem uns quants estiraments a la sortida. En Narcís marxa una altra vegada a trotar i ho aprofitem per fer-nos una altra fotografia amb un altre president, en Xavier Avellana, que és més guapo i corre més que en Narcís. Però quan torna, ens fem una altra fotografia tots junts, no fos cas que s'enfadés...

El recorregut de la cursa és planer, surts cap al Trueta i abans d'arribar agafes el camí de les ribes de riu Ter, i recules cap al pavelló, passes un parell de masies guapes i arribes a la Nestlé, i tornes a girar per encarar el pavelló i l'arribada.

Com que a Montilivi vaig tornar a sentir molèsties, amb l'Ermengol hem sortit a trotar, acabant amb 36'45'' en un recorregut de 6.45 km.

 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada