dimecres, 23 de desembre del 2015

Informació local de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai

Avui mateix he rebut dos butlletins informatius, un de l'Ajuntament (bàsicament les notícies que pengen a la web) i un altre d'ERC, anomenat L'Estelada.

I el butlletí d'ERC és força sucós, sobretot en el primer article anomenat "Per què ERC no va anar amb el GMI a les municipals?"

Transcric literalment:

"Per què aleshores no ho vàrem fer? (presentar-se a les eleccions junts, clarifico). Doncs molt senzill: perquè algú ens va vetar de la llista. Per quin motiu? Doncs no ho sabem, però només podem suposar que era per algun interès ocult; perquè aquest "algú" sabia que la gent d'ERC no li permetria emprendre determinat tipus d'accions, i es va estimar més col.locar altra gent".

Caram, van forts... però podrien dir qui és aquest ALGÚ, perquè tothom sabem qui és, no fotem. Ja abans de les eleccions es comentava que aquest algú no volia que l'Olga continués i per això es va acostar al GMI. Suposo que no estava d'acord en tirar enrera el POUM i d'altres...
I de les persones que va col.locar aquest algú al GMI, no cal ser molt lúcid per trobar-lo, no és tant difícil de trobar com en Wally...

Sé que també s'està repartint el butlletí de Convergència i Unió, quan el portin a casa me'l miraré i el comentaré.

2 comentaris:

  1. Gracies al teu bloc, e pogut enllaçar la família de Joan Gay Torrent, tinc el arbre dels avantpassats fet per si es del teu interes.

    ResponElimina
  2. I tant!!! el meu correu electronic es campmajo@gmail.com

    ResponElimina