diumenge, 10 d’abril del 2016

Crònica de la Cursa d'Esports Parra-la Salle

Aquest any, aquestes dues curses s'han fusionat, i han agafat el millor de cadascuna: l'organització de Parra i el recorregut de la Salle.

Si alguna cosa faltava a la cursa dels Esports Parra era un recorregut més urbà, més amè; el tram dels Maristes era molt pesat (i a més en pujada). Doncs aquest any, el recorregut ha sigut diferent, més urbà, passant per Santa Eugènia, plaça Miquel de Palol fins arribar a l'Auditori, i després Fontajau i Devesa. Per tant, un dels pocs punts a millorar de la cursa s'ha fet i amb nota.

Els Trankils hem quedat força estona abans al Pati Verd, a fer el cafè i a petar la xerrada a mesura que anava arribant la gent. Avui ens hem retrobat amb l'Anna, que tot i haver tingut un fill fa molts pocs mesos, ha fet 45' demostrant que qui vol pot. A les 10h (ostres Jordi Serra, espero que no ho vegi que tu saps) hem anat a fer la foto de grup (bé, dues) amb el mòbil d'en Sergi, que a part també s'ha fet una selfie amb la fotògrafa. Després, una mica d'escalfament i cap a la línia de sortida. Com sempre sol passar, molta gent s'ha posat davant de l'arc de sortida i ens hem hagut d'esperar a que tothom es tirés enrera.

La sortida ha estat una mica caos per tota la gent que hi havia, però un cop travessat el riu Onyar i agafar el carrer del Carme s'ha solucionat tot. La única pujada ha estat el tram de Pericot fins a Caldes de Montbui. Carrer Migdia, Emili Grahit, Joan Maragall fins a plaça Catalunya, travessem el pont de Pedra, carrer Nou i agafem el carrer Santa Eugènia fins a la Farinera, on girem a la dreta cap a la plaça Miquel de Palol i l'Auditori. Allà hi havia l'avituallament i encaràvem el pont de Fontajau, pavelló, tota la rambla Xavier Cugat, pont de la Barca, Devesa, carrer Palamós i travessem la via del tren i encarem ja el tram del barri vell, amb molta més animació. Passem pel cul de la Lleona (encara no hi han posat la barana), carrer Ballesteries, Ciutadants, plaça del Vi, plaça Catalunya, i ja el tram final de Rutlla, carrer de la Creu i carrer Migdia, per acabar arribant a la línia d'arribada.

Una altra novetat ha estat que la zona de l'arribada ja no és a la plaça del Carlemany, sinó a la plaça del mercat de Lleó, més gran i molt més apte per a l'arribada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada