diumenge, 13 de novembre del 2016

Butlletí informatiu Ajuntament Vilobí d'Onyar

Avui he tret de la bústia el butlletí del mes de novembre, on bona part d'aquest tracta sobre les mesures que l'Ajuntament prendrà respecte la plaça Nova de Vilobí.

Jo sempre he defensat el tancament de la plaça als vehicles totes les hores, per poder crear un espai totalment pels vianants. El fet que hi hagi aparcament a la plaça Vella, davant del casal i també el nou han creat just darrer la plaça Nova (i també la zona de càrrega i descàrrega darrera la pastisseria) fa que les botigues que estan a dins la plaça tinguin suficient espai molt proper a ells per dur a terme la seva activitat.

Què ha decidit l'Ajuntament? Doncs respecte a aquest punt, res de res.

I així què faran? Trauran un aparcament de cotxe, traslladaran l'aparcament de motos a la plaça Vella, limitació horària de 20 minuts als aparcaments de cotxes, pintaran dos passos de vianants davant la biblioteca i la carnisseria, posaran pilones al carrer Josep Madrenys i travessia Tet Esclopaté i milloraran la senyalització vertical.

A part d'això, també s'informa de les obres de millora de la carretera de Caldes a Salitja (ampliació de les voreres, ordenació dels aparcaments, reducció de l'amplada del carrer per a vehicles, etc.); la convocatòria del concurs de fotos pel calendari del 2017; sorteig dels papers principals per la nit de Reis, només apte per a més alts de 170 centímetres; i un resum de les subvencions esportives atorgades.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada