diumenge, 23 de setembre del 2018

Primera victòria del Senegal i Nigèria en un mundial, el més destacat de la segona jornada del Mundial de bàsquet femení

El Senegal, amb una gran actuació d'Astou Traoré, ha guanyat el seu primer partit en un mundial, contra Letònia, 70-69. En l'altre partit del grup D, els Estats Units han guanyat a Xina per 100-88, amb 23 punts d'Stewart.

En el grup B, Austràlia ha tornat a guanyar molt fàcil, avui contra Argentina, 84-43. Nigèria ha guanyat Turquia en un partit més igualat, 74-68, sent també la primera victòria en un mundial.

Al grup C, Espanya ha guanyat Puerto Rico per 78-53, després d'anar perdent durant molts minuts de la primera meitat. Astou Ndour ha sigut la jugadora més destacada. En l'altre partit, Japó ha guanyat Bèlgica a la pròrroga, 77-75.

Finalment, al grup A, victòria clara del Canadà davant Corea del Sud, 82-63, mentre que França ha hagut de suar més davang Grècia, 75-71.

Després de dues jornades, Canadà i França es jugaran la primera plaça del grup A, Austràlia és primera del grup B, Espanya invicta al grup C i els Estats Units també té dues victòries.

Demà dilluns hi ha jornada de descans, i el dimarts es jugaran els tercers i últims partits de la fase de grups, que decidiran eld quatre equips que es classificaran directament pels quarts de final, mentre que els segons i tercers jugaran els vuitens de final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada