dimecres, 17 d’octubre del 2018

Victòria de l'Uni en una millor segona part

L'Uni Girona ha ha aconseguit la segona victòria davant el Sant Adrià, 89-52, en kn ambient força fred. La primera part ha estat més igualada, amb un Uni força gris, arribant al 41-31.

La segona part ha començat amb un Uni més entonat i el Sant Adrià acumulant faltes. La millor qualitat individual de les gironines ha trencat el partit, amb un parcial de 30-8.

Com va passar contra el Mann Filter, Helena Oma ha jugat força minuts de 4, mostrant una gran polivalència. Bon partit del trident Laia-Núria-Rosó, Nadia continua dominant la pintura i Reisengerova va agafant més confiança. Avui Hampton ha estat la màxi a anotadora, amb 21 punts.

Destacar els 9 minuts d'Aina Martín (amb triple final sobre la botzina) i els debuts de Laia Soler, Núria Bagaria i Laura Moya, que han jugat totes quatre juntes els últims dos minuts.