dilluns, 2 de febrer del 2015

Nevades a cotes baixes??

Doncs si. Però s'ha d'explicar molt bé la situació.

Ja fa dies que els models marquen aquesta tendència, i això és molt positiu. Però el dijous-divendres de la setmana passada preveien un pam de neu a tot Catalunya, i cada actualització dels models van concretant.

Ara que només falten 24 hores, la situació prevista és la següent:

A les comarques de Girona, començarà a ploure a partir de demà dimarts, però seran quatre gotes mal comptades i amb una cota de neu que començarà a uns 600 metres baixant a finals del dia a cota 0. Però al vespre no plourà. Haurem d'esperar a la matinada i matí de dimecres que és quan es preveu que pugui nevar a cota 0. Estem parlant d'una enfarinada (crec) i potser no arribi a cuallar a la costa. Durant la resta de la setmana, temperatures molt baixes, però sense precipitació.

I a la resta de Catalunya? És igual, no? Qui em llegeix segurament viu a les comarques de Girona...

No home no, és broma!!!!

Durant el dimarts, les precipitacions afectaran sobretot les Terres de l'Ebre al matí, i a partir de migdia-tarda, a la costa central poden caure ruixats de neu, amb una cota de 100-200 metres.

I el dimecres, les possibles nevades es concentraran a la costa central.

Per tant, el fort el trobem durant el dimarts i fins al matí de dimecres, amb una cota inicial d'uns 600 metres i baixant als 0 al llarg del dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada