divendres, 9 de novembre del 2018

Arribats a l'equador de l'Eurocup Women, l'Uni Girona imbatuda

Després de les tres primeres jornades de l'Eurocup Women (d'un total de 6), l'Uni Girona és manté imbatuda, amb 3 victòries, juntament amb el Cukurova turc (equip on juga Astou N'Dour), el BLMA de Montpeller i el Tarbes. Els 8 millors equips d'aquesta fase de grups s'estalvien la primera eliminatòria.

En el grup A, tres equips estan empatats a 2 victòries, Artego i ENEA Gorzow de Polònia, i l'Spartak de Moscou, mentre que el Sodertalje suec no ha guanyat encara cap partit.

En el grup B, la mateixa situació que l'A. Tres equips amb 2 victòries, Energa Torun polonès, Galatasaray turc i MBA Moscow. Amb cap victòria, Niki Lefkada grec.

En el grup C, el Wisla de Cracòvia (amb Leo Rodríguez, María Conde i María Araujo) i el Inventa Kursk rus tenen 2 victòries i 1 derrota. El TSMOKI bielorúsi el Besiktas turc tenen 1 victòria.

En el grup D, l'Orman Genclik turc i el WBC Enisey rus tenen 2 victòries, mentre que el Sepsi romanès i el Mersin turc tenen 1 victòria.

En el grup E, El Cukurova turc té 3 victòries, el Botas Spor turc 2 victòries, el Beroe de Bulgària 1 victòria, i el A3 Basket suec cap victòria.

En el grup F, l'Uni Girona té 3 victòries, el Gernika basc 2, l'Uni Gyor de l'Arte Spanou 1, i el Uniao Sportiva de les Açores encara no ha guanyat cap partit.

En el grup G, el Reyer Venezia italià i el DVTK hongarès tenen 2 victòries, el Nantes francès 1 victòria, i el DP Brno txec, cap victòria.

En el grup H, el MBK eslovac, el KSC hongarès i el Nymburk txec tenen 2 victòries, mentre que el Celje eslovè només té una victòria.

En el grup I, el BLMA francès té 3 victòries, el Lyon Asvel 2 victòries, el Rutronik Keltern alemany 1 victòria, i el Cegled hongarès cap victòria.

Finalment, en el grup J, el Tarbes té 3 victòries, el Landes 2, el BBC Sint belga 1 victòria, i el Elfic Fribourg alemany cap victòria.

Entre els equips invictes, per basquet average tenim en primera posició el BLMA amb +106, el Cukurova amb +80, l'Uni Girona amb +52 i el Tarbes amb +23.

Pel que fa a les estadístiques individuals, les màximes anotadores són Cooper (Orman Spor) amb 100 punts i Gardner (Orman Spor) amb 91 punts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada