diumenge, 20 de gener del 2019

Un Uni Girona amb baixes guanya al València patint

Amb la baixa de Bea Sánchez, avui Shae Murphy tampoc ha jugat amb molèsties al genoll i Laia Palau ha jugat amb febre. Malgrat tot, s'ha derrotat al València que ha jugat 30' amb molt encert en el tir, sobretot Maria Pina i Meiya Tirera.

La defensa agressiva de les visitants ha fet anar de corcoll a les gironines, que han vist com anaven molts minuts darrera el marcador. Dongue i Hampton s'han posat amb 4 faltes al tercer quart, i el València ha arribat a guanyar de 8 punts.

Però les ganes de Rosó, Núria i Helena i el molt bon partit de Nadia i Julia a la pintura han fet que s'arribés a l'últim quart amb un 50-51.

El quart quart ha sigut decisiu, amb un inici espectacular de l'Uni que s'ha posat deu punts amunt, obtenint així una importantíssima victòria que el manté líder.

Nadia Colhado ha sigut la màxima anotadora amb 18 punts i 8 rebots, Núria Martínez 12 punts, 4 rebots i 3 assistències, Rosó Buch 11 punts, 2 rebots i 5 assistències, Julia Reisengerova 11 punts i 5 rebots, Dongue 8 punts i 6 rebots, Hampton 6 punts i 6 rebots, Helena Oma 5 punts i 6 rebots.