diumenge, 27 de gener del 2019

Victòria pensant en Europa (62-74)

No era fàcil el partit d'ahir de l'Uni Girona a la pista de l'al-qázeres, per la qualitat de jugadores com Ocete i Ferrari, malgrat haver canviat d'entrenador aquesta mateixa setmana, i també pel viatge llarg a Moscou.

Però aquesta vegada (la derrota a la Seu va ser en una setmana de viatge llarg a les Açores), l'Uni va poder solucionar el partit al segon quart, amb un gran encert de Murphy (23 punts) i Hampton (15p), i una Julia Reisingerova molt efectiva dins la pintura (9 punts, la majoria al primer quart en sortir d'inici).

En començar l'últim quart, l'Uni guanyava de 25 punts (38-63), però va rebre un parcial de 15-0 que va fer que jugadores com Núria i Laia haguessin de tornar a pista

Al final, victòria, liderat i ara a pensar en Europa, a remontar els dos punts contra el MBA Moscou dimecres a Fontajau.