INGREDIENTS:
4 ous (en aquest cas no monto les clares a punt de neu, ja que amb el suc que treu la pinya la coca ja queda prou esponjosa)
1 iogurt natural
Una mica de sal
Un cop ben barrejats els ous i el iogurt, prenen com a mida dels altres ingredients el pot de iogurt.
4 de farina
1,5 de sucre
1 d'oli
1 rajolinet d'anís.
1 sobre llevat Royal
Quan es té barrejat el iogurt amb els ous, es va afegint la farina i el llevat, el sucre i l'oli. Per acabar, s'hi tira un rajolinet d'anís, que sempre queda bé.
Un cop tenim tota la massa feta, la deixem reposar una mica i agafem el motlle i a la base hi posem pinya tallada a trossos petits. Jo hi solo posar un pack de 3 llaunes de pinya natural.
Feta la base amb la pinya, s'hi tira tota la massa i ja es pot posar al forn.
El forn ja l'he engegat quan he començat a preparar la massa, a 250º. Un cop poso el motlle, amb uns 25 minuts ja està feta. La prova de l'escuradent no falla mai (si punxeu la massa i surt net ja està cuit), encara que jo sempre li deixo una miqueta més perquè agafi color.
Un cop traiem la coca feta, tenim un problema: la pinya està a sota. Fàcil de solucionar: gires el motlle, i ja tens la coca amb la pinya a dalt.
El resultat???
mmmmm! té pinta de ser molt bona
ResponElimina