diumenge, 14 d’abril del 2013

Cursa d'Esports Parra

La XVI Cursa dels Esports Parra s'ha convertit, per mèrits propis (i també per demèrits d'altres), en la cursa urbana per excel.lència de les comarques gironines, tant per la molt bona organització, el nombre de participants, el recorregut, l'absència de cues...

A més, aquesta cursa també és molt especial pels Trankils perquè l'any passat va ser on vam estrenar la samarreta que encara portem.

Malgrat que la sortida és a les 10h, a les 8h30 havíem quedat ja al Pati Verd, al costat de l'Hotel Carlemany, perquè en Narcís ens donés el dorsal, xip i samarreta i nosaltres li paguéssim la inscripció. Tots hem complert, menys en Jordi Serra, que s'ha deixat la cartera a casa (i per això ha corregut tant ràpid, pq en Narcís no li reclamés els diners!!!!). Tallat, crosant, la prèvia de la formula 1, i xerrada. Ben aviat hem sapigut la gran notícia: el presi estava lesionat i, per tant, no podia córrer la cursa. Les noies (Rosario i Sílvia) tampoc la feien, en Jesús era a Olot fent la mitja, en David Ros i l'Ivan Pujol a Calella i l'Ermengol encara no estava recuperat del tot (malgrat tot, ha vingut a ajudar a l'organizació, donant xips i dorsals a la sortida i organitzant les cues a l'arribada).

Així que hem fet la foto d'un grup bastant nombrós. No m'agradaria deixar a ningú: Narcís, Sílvia, Emilio, Rosario, David, Oriol, Jordi Cardona, Jordi Serra, Jordi Martorell, Miguel Angel i la seva filla, i l'Enric Torres que ha vingut a fer-nos fotos.

Ens hem anat a canviar, una mica d'escalfament, les curses infantils i cap a la sortida!! Aquest any hi havia la novetat dels calaixos (menys de 40, entre 40 i 45 i més de 45). Bàsicament ens hem posat tots entre 40 i 45 i jo ràpidament he buscat el globus de 50'. Han donat la sortida i fins al km 5 he anat seguint el globus, a ritmes una mica per sota dels 5'. Un cop agafem el carrer Güell, m'he anat despenjant una mica i acabant la cursa en 51'15'' en una distància de 10,04 km i u ritme de 5'06''.

Durant la cursa ha fet bastant calor i en arribar encara més. Malgrat la moltíssima participació, en cap moment hi ha hagut cues per recollir les begudes, la fruita, iogurts... Mentre anàvem agrupant-nos i fent petar la xerrada, buscàvem en Wally, ai, vull dir en Narcís. M'han dit que estava a plaça Catalunya fent fotos (no l'he vist) i tampoc l'he vist a l'arribada. Encara l'estic buscant...









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada