diumenge, 28 d’abril del 2013

Marxa Popular Sant Martí Vell

Avui la cursa era a Sant Martí Vell. S'organitzava la cursa de muntanya (24 km) i la popular (12 km). En Jesús, en Carles i en Jordi Martorell han fet la llarga, i en David i jo la curta. Hem sortit de Sant Dalmai amb en Carles, hem passat a buscar a en David per Girona i hem arribat a Sant Martí Vell. Hem hagut d'aparcar bastant lluny, i quan hem arribat a les inscripcions en Jesús ja feia estona que esperava. Hem recollit dorsals (bé, de fet eren unes cintes per la curta) i teníem la intenció de fer un cafè, perquè hi havia un rètol on posava bar. Hem buscat el bar però no l'hem trobat enlloc. Així que hem tornat al cotxe a canviar-nos i a escalfar una mica.

El temps no era gaire bo, ennuvolat, força fresca, però almenys no plovia. Després d'esperar-nos una mica, hem acabat sortint. El primer quilòmetre era conjunt amb la llarga, però després ja ens separaven. Aquesta cursa ha estat un continu de pujades i baixades, la majoria per corriols, però també hi havia trams de pista. A part d'alguna pujada forta, s'ha pogut fer força bé, però els ritmes mai han estat gaire alts. Hem passat per l'ermita abandonada de Sant Joan Salern poc abans de travessar el poble de Juià. Hi havia fang, però no tant com esperàvem. Una última pujada i baixada fins arribar a Sant Martí Vell.

En arribar, bon esmorzar, fruita, beguda i bossa obsequi. Just en arribar ha començat a ploure i hem anat ràpid cap al cotxe a canviar-nos, acostar-lo una mica a l'arribada i agafar paraigues. Esperant que arribessin en Carles i en Jesús (en la posició 32 i 35 aprox. i separats per poc més d'un minut), hem anat agafant fred perquè ha començat a fer vent. Després d'arribar en Carles i en Jesús, hem anat cap als cotxes i cap a Sant Dalmai una altra vegada.

1h18' per fer els 11.3 km, amb un desnivell positiu acumulat de 300 metres. Aquí teniu l'enllaç de la cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada