diumenge, 5 de maig del 2013

Cursa Ciutat de Girona

Avui s'ha fet la cursa Ciutat de Girona (coneguda més com la de l'Hipercor), amb 10 km i mitja marató i diverses curses infantils. La sortida i arribada es fan des de davant de l'Hipercor, a plena carretera de Barcelona. Segurament és un dels pocs dies en que et pots moure per aquest carrer sense cotxes.

L'hora de quedada amb els Trankils era a les 8h15 a un bar del Parc de les Casernes, però obrien a les 10h, així que a mesura que ens anàvem trobant per les rodalies, quedàvem a un bar a peu de carrer (per cert, amb els crosants una mica crusos). Hem anat arribant tots (o gairebé): Narcís (que tampoc corria avui), Sílvia, Emilio, Rosario, David, Ermengol (que després d'unes quantes setmanes de baixa ha tornat i amb un temps molt i molt correcte), Jordi Cardona, Oriol, Jordi Serra, Àngel, David Ros, Jordi Martorell i d'altres Trankils amb samarreta o sense.

Hem escalfat una mica i hem anat cap a la sortida. Més o menys la meitat hem fet la cursa de 10 i la resta la mitja marató (destacant les marques personals d'en David i en Jordi Cardona). Jo he fet la de 10km i m'he trobat millor que la dels Esports Parra (he fet 1 minut menys). He sortit més tranquil perquè pensava que tenia la gent al darrera, però no, m'he trobat l'Ermengol gairebé a la rotonda del Decathlon i m'ha dit que estaven tots al davant. He anat fent la pujada al pavelló de Palau, hem girat per pujar cap a Montilivi, i hem tornat a baixar fins arribar a la plaça dels Països Catalans. Llavors començava un tram bastant pesat, perquè era un puja i baixa fins al parc científic, veient els que ja baixaven. Ens hem vist amb tots els Trankils i hem entrat pel carrer del Carme fins a la Plaça Catalunya, carrer General Mendoza, Ultònia i per altres carrers fins a la carretera de Barcelona, amb una llarga recta d'1 km fins a l'arribada.


Els 10 km els he fet en 50'30, a un ritme de 5'03 el quilòmetre i 72 metres de desnivell positiu.

He quedat en la posició 390 de 1.024 participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada