diumenge, 19 de maig del 2013

Marxa de la Crosa 2013

Avui la marxa era molt a prop de casa, a menys de 5 minuts. A les 8h ja hi érem amb en David, i han anat arribant la resta de Trankils: David Ros, Jordi Cardona, Oriol, Jordi Serra i Jordi Martorell. Ens hem inscrit, ens hem fet la foto oficial i hem començat a córrer.

Ja porto més d'una setmana de refredat i de seguida he vist que faria la curta (resulta que la llarga només era de 12 km. Si ho arribo a saber, segurament faig la llarga). Hem fet una petita volta pel cràter petit i després hem fet tota la volta pel cràter gros, sense arribar a pujar a Sant Llop. El recorregut llarg baixava fins a la bassa d'en Turon, la resclosa d'en Borra i pujava pel camí ample fins trobar la carretera asfaltada que hi ha darrera el volcà.

Un bon esmorzar, amb cafè i coca inclòs. Quan estàvem sentats esmorzant vèiem com creixien els núvols, i poca estona després ja s'ha posat a ploure. Però tots ja estàvem a casa.

I la setmana que ve moltes marxes: Sant Gregori, Sant Roc a Vilablareix, Celrà i d'altres. Jo segurament aniré a Vilablareix, que em queda més a prop.


Us passo l'enllaç del recorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada