diumenge, 12 de maig del 2013

Marxa de la Vall del Terri a Cornellà del Terri

Via facebook havíem quedat uns quants Trankils per anar a la marxa de Cornellà del Terri, que no l'havia feta mai. Coneixent una mica el territori i altres marxes properes (com la de Palol de Revardit), sabíem que no seria planera, sinó un puja-baixa. I així ha sigut. Però ha estat una marxa amb un recorregut guapo, poc asfalt, bon preu i bon esmorzar.

He passat a buscar en Jordi Cardona i en David per enfilar-nos cap a Cornellà del Terri. Ens hem inscrit i poc abans de les 8h ja ens hem posat a córrer sense escalfar. Després dels primers quilòmetres, en Jordi ha marxat i ens hem quedat els dos germans. Com he dit abans, la marxa ha estat un continu puja i baixa, amb un parell de pujades fortes, però amb un paisatge agradable, ben verd, amb Rocacorba i el santuari del Mont. Els núvols han impedit veure els Pirineus encara nevats, però si que hem vist uns quants globus aerostàtics.

El recorregut ha anat passant per diversos pobles, com Sords,  Ravós i Sant Andreu del Terri, i també hem anat travessant el Terri i altres afluents. També estava indicat altres elements naturals o arquitectònics, com un pont romànic o un alzinar centenari. 

Després de poc més de 14 km, hem arribat al camp de futbol, punt d'inici i final de la marxa. Érem molt pocs els que la fèiem corrent (una dotzena com a màxim). Entrepà de botifarra, beguda, foto i vídeo dels Trankils i tornar a agafar el cotxe cap a casa.


14.17 km en 1h23'39'' a un ritme de 5'54 el quilòmetre i 131 metres de desnivell positiu. Us deixo l'enllaç


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada