diumenge, 9 de febrer del 2014

Entrenament per Girona i Fornells.

Avui al Wellness només hi érem en Narcís, en Jordi Cardona, en Jordi Martorell i jo. La Sílvia també ha vingut però ha anat a la seva. Així que 4 homes ben fornits hem anat a córrer.

Hem anat a buscar el carril bici i hem tirat cap a Quart. Aquí en Cardona ens ha deixat perquè volia fer més quilòmetres per preparar la marató de Barcelona. Abans, però, ens hem trobat a molts ciclistes, suposo que feien una cursa al pavelló de Quart. Hem travessat la carretera per sota i hem fet una curta però intensa pujada. En arribar a dalt, ens hem trobat amb una vista espectacular, des del Canigó a un costat, Rocacorba, el Far, Santa Bàrbara, el Montseny, Farners i Argimont. Una mica de baixada i hem arribat a Fornells, on hem parat a fer un glop d'aigua a la font.

A partir d'aquí, un altre petit tram de pujada fins arribar al cementiri, on hem girat a mà dreta cap al St George's School i el Montessori. Aquí hem baixat cap al Media Markt, hem agafat el carrer Migdia fins arribar al Parc del Migdia.

Malgrat anar sempre a un ritme tranquil, al final hem fet 14.5 km en 1h29, a un ritme de 6'07'' i un desnivell positiu de 110 metres.

Us deixo l'enllaç del recorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada