diumenge, 16 de febrer del 2014

Ruta per Fontajau-Nestlé-Sant Gregori-Bescanó-Salt i Fontajau

A 2/4 de 9 del matí, a Fontajau érem en Jordi Serra, l'Ermengol, en Narcís, l'Emilio i jo. Avui hi havia també la mitja de Barcelona i les Vies Verdes, on uns quants Trankils hi han anat, per fer marató, 30km i mitja. Així que avui hi havia per triar.

Nosaltres hem arrencat i hem anat cap a la Nestlé. En un un principi volíem travessar l'autopista, arribar a Sant Gregori i tornar, però un cop hem sigut a Sant Gregori algú ha comentat de travessar el Ter per la passera de Bescanó i tornar per Salt. I així ho hem fet. Després de fer una volta de més en un camí al costat del riu Ter, hem arribat a la passera. Està tallada per unes quantes new-jersey (les obres de formigó de menys d'1 metre d'alçada que per exemple separen les autovies i autopistes). Això ho explico perquè quan les hem vistes en Narcís ha cridat: les salto!!!!!!! Així que hem deixat que en Narcís en saltés una. Ha saltat, a mig salt deu haver vist que no arribava i amb sort ha pogut recolzar-se una mica per saltar un altre cop cap a endarrera. Així doncs, una mica més i es fot de lloros.

Hem travessat el riu i hem agafat el carril bici. Ha sigut llavors quan hem apretat el ritme i al cap d'1 km més o menys l'Emilio i l'Ermengol s'han quedat una mica endarrera. Hem sentit ben bé com l'Ermengol cridava que ha ens veuríem a Banyoles, i al cap d'un moment he sentit crec sota el bessó esquerre. M'he parat de cop i ja he vist que s'havia trencat alguna múscul o similar (a veure que serà al final).

Com que ja érem prop de Salt, en Jordi ha pogut fer un parell de km a ritme d'entrenament bo i ha anat a casa seva a buscar un altre cotxe (perquè els cotxes els teníem a Fontajau). L'Ermengol s'ha quedat amb mi i en Narcís i l'Emilio han tirat.

Jo he anat coixejant fins que ens hem trobat amb en Jordi. I quan arribàvem a Fontajau hem avançat en Narcís i l'Emilio que també arribaven.

En fi, a veure que serà.

Donar les gràcies a tots quatre, sobretot a en Jordi per anar a buscar el cotxe i l'Ermengol per fer un passeig pels magnífics horts de Salt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada