dimarts, 22 de març del 2016

Arriba el butlletí municipal de CDC; n'arribarà un de resposta del GMI?

En arribar a casa m'he trobat a la bústia el butlletí municipal de Convergència de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai.

A veure si hi ha resposta des del GMI, perquè va fortet el butlletí. Us en faig cinc cèntims.

- Retribucions o sobresous camuflats?

Enumeren el què han cobrat cadascun dels regidors del GMI, amb un total de 45.253€ en 7 mesos (aquí haurien d'haver-ho comparat amb el que cobrava CIU). Destaquen que cap regidor està donat d'alta a la seguretat social, ja que si ho fessin algú perdria la prestació d'atur o hauria de renunciar a la prejubilació que ja fa anys que cobra.

L'alcaldessa ha cobrat 12.270 euros en 7 mesos, en Josep Borrell Bueno i la Rosa Güell uns 4.300 euros, i en Pitu Borrell, Quim Vivas i Pilar Plata aproximadament 8.000 euros en 7 mesos. 

- Querella per injúries i difamacions.

Aquí arribem a un punt que hauria de fer caure la cara de vergonya al regidor Borrell Bueno. Tu pots pensar el que vulguis, però hi ha moltes maneres d'actuar; i dir el que va dir en un ple municipal és vergonyós. Primer perquè no tenia les coses clares; i segon, va acusar d'una cosa que no era. Evidentment, es va denunciar al regidor i se li va dir que si es disculpava retirarien la denúncia. No ho ha fet i, per tant, la denúncia tira endavant. Des de CDC s'explica, a més, que no han trobat cap factura amb l'import que el regidor Borrell Bueno va denunciar i tampoc s'ha contestat a les  5 sol.licituds d'informació sobre aquest tema.

-Què hem perdut i què hem guanya?

Aquí CDC enumera tota una sèrie d'aspectes que segons ells el poble ha perdut: una alcaldessa i regidors amb dedicació exclusiva, tracte directe telefònic o presencial, delegació de les competències dels regidors a persones alienes, 1 sola Tosquija en 8 mesos, s'ha augmentat la taxa de la llar d'infants...

S'ha guanyat, d'una manera irònica, el catàleg de masies del municipi (han aprovat el mateix que fa 1 any van votar-hi en contra), auditories en tots els àmbits menys l'econòmic, etc.

- Els pressupostos del canvi.

En el pressupost del 2016. hi ha un augment de la despesa de personal, manteniment, telefonia, càrrecs electes, festes; també en les inversions.

Pel que fa als ingressos, s'ha augmentat les taxes, les subvencions, i una previsió d'un nou préstec de 100.000 euros.

- Auditoria interna:

El GMI va contractar una empresa on treballa una integrant del grup polític per fer una auditoria, amb un cost de 9.510 euros. Des de CDC es va preguntar si aquesta feina no la podien fer ells mateixos.

- Camp de futbol de segona mà:

La despesa del camp de gespa natural (donada pel RCD Espanyol) és de 80.000 euros. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada