diumenge, 20 de març del 2016

Brunyols 2.016

Avui he fet bunyols, i he fet la mateixa recepta que sempre. Així que si la voleu copiar, cap problema. Ara bé, les mides i pesos han de ser exactes; res d'un raig i una cullerada. Si són 200 grams són 200, ni 150 ni 250.

Ingredients (per a uns 50 bunyols):



500 gr farina
40 gr llevat de parís
3 ous
25 gr matafaluga
100 gr sucre
50 gr mantega
100 ml llet
70 ml anís
pela llimona
sal

Barregem la farina i el llevat. A part, barregem tota la resta d'ingredients i ho aboquem a la farina. Ho deixem que reposi fins que creixi (avui ha tardat un parell d'hores).

Després, ho cuit en una paella amb oli calent (número 7 al foc de l'enciamera. És calent, però no és el màxim).

El resultat:


 I ara, a anar portant les bosses de bunyols a diferents llocs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada