dimecres, 20 de setembre del 2017

Això és el 155? No, això és un atac a un país i a una institució

La Guàrdia Civil ha iniciat aquest dimecres al matí una operació contra el referèndum. Els agents s'han personat, segons ha confirmat l'ARA, al departament d'Economia de la Generalitat i el d'Afers Socials, l'Agència Tributària, el Departament de Governació, l'Administració Oberta de Catalunya, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i la tecnològica Indra. Segons han informat fonts del cos, es faran més actuacions en diferents àmbits, però se'n desconeixen quantes ni a quina hora. 

El vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, ha confirmat la informació a Catalunya Ràdio: "Això és una demostració més que hi ha un veritable estat policial: estem en una situació absolutament excepcional i fora de qualsevol garantia democràtica". 

El president de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez, ha reaccionat a la notícia cridant a través de Twitter la ciutadania a mobilitzar-se a Rambla Catalunya amb Gran Via: "Resistim pacíficament. Sortim a defensar des de la no-violència les nostres institucions".

A hores d'ara, comencen a concentrar-se ciutadans davant la seu del departament d'Economia amb pancartes que demanen "democràcia". Mentrestant, és la Guàrdia Civil que s'encarrega de fer passar els treballadors de la conselleria i controla els accessos a l'edifici. 

DIARI ARA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada