divendres, 8 de setembre del 2017

Guia pràctica sobre la manifestació de l'11 de setembre

L'escenari de la mobilització serà la cruïlla entre el Passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó de Barcelona. Els assistents faran un gran símbol "+", per la voluntat de sumar en "positiu", i es canviaran la samarreta  a les 17.14 hores.

Com cada any, els assistents estan convocats a les 16h. Fins a les 17h., s'hauran d'anar ubicant als trams on s'han inscrit. A partir de les 17h. es començaran a desplegar quatre macropancartes des de cada punta del "+" (al carrer Casanova, als Jardinets de Gràcia, al Passeig de Sant Joan i a la Ronda de Sant Pare). També es desplegaran pancartes més petites de forma simultània.

A les 17.14h. les pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. En aquest moment, manifestants s'hauran de canviar la samarreta q ue portin per la samarreta de la Diada d'enguany.

Quan totes les pancartes arribin al centre, tots els manifestants haurien de portar la samarreta groga perquè des del cel es pugui veure un enorme símbol "+" fluorescent. Després de l'acció, començaran els parlaments polítics de les entitats organitzadores.

La manifestació d'aquest any vol reivindicar totes les raons que han portat l'independentisme fins al dia d'avui. Això ho simbolitzen les samarretes de les altres diades.

NACIO DIGITAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada