dissabte, 30 de desembre del 2017

Victòria clara de l'Uni Girona en un partit molt complet contra el Bembibre.

L'Spar Citylift Girona ha guanyat a la pista del Bembibre (67-87) en la primera jornada de la segona volta de la Lliga Femenina. Amb aquesta victòria, juntament amb la derrota de l'Uni Ferrol a la pista del Mann Filter, l'Uni es consolida a la segona posició, a una victòria del Perfumerías Avenida i amb dues victòries d'avantatge respecte el Ferrol que és tercer.

El partit ha començat molt bé per l'equip gironí, amb un parcial inicial de 0-9, amb una primera jugada marca de la casa: rebot defensiu, transició ràpida de Rosó Buch que entra a cistella i obre a l'exterior per què Núria Martínez anoti 2 punts.

El joc interior de l'Uni, avui amb Nadia Colhado i Shante Evans molt encertades, ha ofegat al Bembibre, però també amb un encert molt elevat amb els triples, 11 de 19: 3 de Nicole Romeo, 3 de Traore, 2 de Núria Martínez i 1 de Rosó Buch, Mendi i Conde.

El primer quart ha acabat amb un 11-23, mentre que el segon quart ha anat augmentant la distància fins rondar els 20 punts (28-46). Malgrat les rotacions, Nadia Colhado i Rosó Buch amb 28 minuts han sigut les que han jugat més, l'equip ha continuat molt intens, encara que en el tercer quart el Bembibre s'ha acostat fins a 12 punts (46-58), acabant el parcial amb un 51-69. L'últim quart s'ha igualat en punts, amb unes diferències sempre al voltant dels 20 punts, fins al resultat final de 67-87.

La MVP de l'Uni ha estat Shante Evans, amb 17 punts, 7 rebots i un 64% de tirs de camp. Nadia Colhado continua amb els seus registres també molt bons, amb 15 punts i 11 rebots. Núria Martínez, Astou Traoré i Nicole Romeo també han superat els 10 punts.