diumenge, 3 de desembre del 2017

Victòria de l'Uni en l'homenatge a Noemí Jordana i Anna Carbó

L'Uni Girona ha guanyat 72 a 60 al Cadí la Seu, en una molt bona primera part, però en la segona el joc ha sigut molt més irregular.

Els dos primers quarts l'Uni ha dominat el joc clarament, amb una Nadia Colhado que manava a la pintura, anotant i rebotejant, i quan s'ha assegut a la banqueta al segon quart, Romeo, Mendi i Traoré han sigut les protagonistes, arribant a la mitja part amb 44-22.

La segona part, el Cadí ha apretat una mica més en defensa i els encerts en les cistelles ha fet que les distàncies es reduïssin (45-32). Però llavors ha aparegut María Conde que ha fet uns minuts molt bons, tant en defensa com en atac, arribant al final del tercer quart amb 56-36. L'últim quart el Cadí encara s'ha acostat més al marcador, amb un Uni que ha sortit bastant dormit, però en cap moment ha perillat la victòria.

La màxima anotadora de l'Uni ha estat Nadia Colhado (15 punts i 12 rebots) i Astou Traoré (15 punts), però destacar també els 13 punts, 2 rebots i 2 assistències de María Conde, i els 11 punts, 4 rebots i 7 assistències de la Núria Martínez.

I a la mitja part, s'ha fet un homenatge a les dues últimes capitanes de l'Uni Girona, Anna Carbó i Noemí Jordana. S'han penjat les seves samarretes dalt del pavelló i els Marrecs de Salt han fet dos pilars de quatre.