diumenge, 17 de desembre del 2017

Victòria clara de l'Uni Girona, que el classifica virtualment com a cap de sèrie a la Copa

Amb la victòria 89-50 de l'Spar Citylift Girona contra el Quesos Pastor (amb les ex-gironines Ainhoa López, Lina Pikciute i Gisela Vega), l'equip gironí consolida la segona plaça de la Liga Dia i es classifica virtualment com a cap de sèrie en la Copa de la Reina, accedint així a les semifinals. En l'última jornada, l'Uni Ferrol hauria de guanyar i l'Uni Girona perdre i, a més, remuntar els 127 punts del bàsquet average.

L'Uni ha entrat molt fi al partit, amb una Núria Martínez manant el joc com mai i una Nadia Colhado dominant a la zona. De fet, han sigut uns 7 primers minuts espectaculars, on totes les jugadores han brillat molt (23-3). Una petita reacció del Zamarat ha fet tancar el marcador en un 25-10. Per l'equip visitant, només Ivezic anotava, de fet tirava tot el que podia, i Gisela Vega aturar en cap moment a Colhado. Les rotacions a l'Uni han començat, amb el canvi d'Alminaite per Colhado, l'entrada de Maria Conde, i fins i tot de Laura Roig a pocs minuts del final de la primera meitat.

El partit s'ha trencat ja definitivament a la mitja part, 43-20, i la resta dels minuts han sigut per provar coses pels dos equips. El Zamarat s'ha posat en zona a l'inici de l'últim quart, però ha sigut momentani, per l'encert en algun triple de Nicole Romeo i també per les transicions de Maria Conde. Els últims minuts del partit han coincidit dues jugadores formades al GeieG: Laura Roig (7 punts, amb triple inclòs) i la jove Núria Bagaria.

La màxima anotadora ha sigut Jelena Ivezic, amb 23 punts, però la MVP ha sigut Nadia Colhado amb 30 de valoració (18 punts i 10 rebots). Núria Martínez també ha fet un joc excel.lent, amb 15 punts, 7 assistències i 3 rebots, Evans ha fet una primera part també molt bona, i en general, totes les jugadores han brillat en els moments en què es decidia el partit.