dijous, 25 d’abril del 2019

Cinquena final seguida per l'Uni Girona

Victòria agònica de l'Uni Girona a la Seu, 73-74 contra el Cadí, que el classifica per la final de la Liga Dia per cinquena vegada seguida.

Un partit molt intens que s'ha decidit quan el temps ja estava exhaurit. Amb el 73-74, han xiulat una falta de Laia Palau a Yurena Diaz amb 0.0 de temps. Però la base canària ha fallat els dos tirs lliures. A més, aquesta falta venia precedida d'una antiesportiva (gens clara) de Núria Martínez, en què Andrea Vilaró havia anotat els dos tirs lliures.

El partit ha començat amb avantatge de l'Uni, 7-14, però el Cadí ha fet un parcial de 17-0. L'Uni ha anat retallant la distància, arribant a posar-se davant ja als últins minuts.

Hampton amb 20 punts (tots a la segona part), Williams 15 punts i Reisingerova i Pierre-Louis amb 12 han sigut les màximes anotadores, mentre que Laia Palau i Núria Martínez han dirigit de manera espectacular l'equip.

Per la banda local, Yurena Diaz 15 punts, Hempe 13 punts, Bahí 12 i Vilaró 11 han sigut les màximes anotadores.