diumenge, 28 de juliol del 2013

XXI Marxa Caldes de Malavella

La marxa de Caldes és una de les últimes curses de la temporada, abans del descans de l'agost (encara que cada vegada hi ha més curses durant l'agost). Quan m'he aixecat, el dia estava ennuvolat i això eren males notícies, perquè malgrat no fer sol, la humitat i la xafogor serien molt elevades. I així ha estat.

He arribat a la zona esportiva de Caldes i també arribaven en Narcís, la Sílvia i la Judit. Al seu costat, hi havia el cotxe de l'Emilio, la Rosario, i el seu fill Jesús dormint al cotxe (el descans del guerrer, ja veureu el perquè).Hem anat a inscriure'ns i poc abans de la sortida, han arribat l'Ivan Pujol i el seu nebot, en Jordi.

En Narcís encara està tocat del bessó i l'ha feta caminant amb la Judit. Així que han marxat a les 8h. La resta hem anat escalfant i ja hem notat que faria molta calor. De fet, abans de sortir ja estava ben suat. A més, la marxa comença en pujada, per posar-hi més duresa ambiental.

A l'hora de la sortida, la majoria de participants ja havien sortit, així que no érem gaires (potser un centenar) que sortíem a l'hora. Com he dit, pujada per començar, i els dos primers quilòmetres són planers tirant una mica de baixada, per camins de terra. Fem un gir a la dreta després de travessar una masia que és la casa de colònies del Saint George's School i comença la pujada forta cap a l'ermita de Sant Maurici. La pujada no és contínua, sinó que hi ha trossos planers, en un d'ells hi ha l'avituallament. Amb la calor, he aprofitat per veure i fotre'm una pastilla d'isostar, perquè em notava acalorat. Fins al km 5 anem pujant, i després comença la baixada (encara que en el primer tram no tira gaire avall i amb alguna pujadeta). En una pujadeta m'he trobat a en Narcís que m'ha fet alguna foto i m'he parat uns metres per xerrar una mica. Quan ha començat la baixada forta, he tornat a tirar, fins arribar a Caldes i a l'arribada.

El recorregut (el mateix de cada any) és de 8.1 km i l'he fet en 47 minuts, a un ritme de 5'47'' el km i un desnivell positiu acumulat de 88 metres. Aquí teniu l'enllaç del recorregut.

I qui ha guanyat la cusa? Doncs en Jesús Morales i en Jordi Pujol ha quedat tercer. En Jesús ha guanyat a l'sprint a un corredor molt més veterà. Només hi ha un però a la victòria: no portava la samarreta dels Trankils!!! Però bé, el perdonem pels magnífics resultats (va quedar també entre els primers a la cursa del Clar de LLuna de la setmana passada).

Després de l'esmorzar, ens hem anat a banyar a la piscina que està al costat de l'arribada, hem fet uns quants llargs a la piscina i després hem anat al xiringuito a prendre alguna cosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada