diumenge, 13 d’octubre del 2013

Cursa del Carrilet d'Anglès

Avui tocava decidir entre la cursa d'Anglès i la de la Guàrdia Civil a Girona, i la majoria hem anat a Anglès. L'Ermengol ha sigut l'únic trankil ha anat a Girona, i suposo que no l'han pas detingut...

A 2/4 de 9 ja estàvem tots els Trankils (menys en Martorell que ha arribat després) i ens hem anat a inscriure. Aqui ja hi ha hagut la primera riallada, per una confusió entre l'edat i l'any de naixement de l'Emilio. Després volíem anar a fer un cafè i en Satur de Caldes ens ha dit: a l'esquerra del Dia hi ha un bar. Hem anat cap allà, al Dia, i no hem vist res. Hem continuat per un carrer a l'esquerra del Dia, hem entrat als carrers tallats pel mercat i res. Al final hem anat a un bar de carretera (que estava a l'esquerra del Dia, però una mica més cap a dins del poble) i allà hem entrat. Alguns han menjat alguna cosa i quan ja eren les 9 tocades (i faltava menys de mitja hora) hem marxat cap al pavelló un altre cop. Ens hem canviat i fet la foto oficial.




Com ja va sent una tradició, poc escalfament abans de la sortida. Hem dit que sortiríem més suau i ja aniríem agafant ritme. Han tirat coet i el ritme suau l'hem deixat per un altre dia.

El recorregut era agradable, sortíem d'Anglès pel carril bici i els dos primers quilòmetres aproximadament eren els mateixos que l'arribada. Passàvem pel cementiri de la Cellera, entràvem pel poble i seguint el carril bici. Hem atravessat un parell de vegades la carretera d'Anglès a Olot, una petita pujada fins agafar un camí de terra ample al costat del riu Ter. Hem arribat fins al poble del Pasteral i hem tornat a agafar el carril bici; ja no l'hem deixat fins a l'arribada. Aquests 3 últims quilòmetres tiraven una mica cap avall i, amb en Narcís, han anat passant els quilòmetres a ritme de 5' (i algun per sota). Hem anat avançant gent i també ens trobàvem gent que passejava. Hem atravessat la riera d'Osor i ens hem plantat una altra vegada al pavelló.

El recorregut ha estat de 10.48 km, en 55 minuts i un ritme de 5'16 el quilòmetre i 44 metres de desnivell positiu.

Aquí teniu el recorregut.

A l'arribada, un entrepà, beguda i xerrar una mica. Ens hem dutxat i esperat a que arribessin la resta i després hem tornat a un bar a prendre alguna cosa. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada