diumenge, 6 d’octubre del 2013

IIa Cursa del Decathlon

Avui la cursa era a prop de casa, al Decathlon. Gratuïta, amb aparcament allà al costat i inscripcions ja fetes. Després d'una nit de wasap, on queda ben clar qui mana al club (i no és el presi...), hem arribat i hem anat directes a agafar el dorsal. Com que teníem el McDonalds allà al costat, hem anat a fer un cafè. Primer ens pensàvem que estava obert, però no, només el McAuto. Després de simular ser un cotxe, hem vist que al darrere hi havia un noi en una finestreta i hem anat allà a fer el cafè.

Hem anat veien com arribàvem altres Trankils, amb la novetat avui d'una samarreta nova, blanca, que s'assembla bastant a una altra... Ens hem canviat i hem fet la foto oficial:


Malgrat haver refrescat, avui al matí feia molta humitat i abans de començar ja suàvem.

El recorregut era de 10 km, amb el primer quilòmetre de pujada fins al club de tennis. Després hem fet una volta per Palau (baixada i pujada) fins arribar a la Creu de Palau, i d'allà cap al GEiEG, baixada de les Monges fins arribar al carril bici que ve de Quart. Hem travessat la Creueta, el Parc Científic fins a la rotonda dels Països Catalans i aquí agafar el carrer Lluís Pericot (pujada), Reggio Emilia (baixada) i el Decathlon.

En arribar, ens hem quedat en Narcís, l'Emilio i jo, i hem tornat a anar al McDonalds a esperar a que arribessin la Sílvia i la Rosario que havien anat a Palol de Revardit (molta gent, per cert).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada