diumenge, 19 de gener del 2014

XXI Marxa de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai.

Avui toca la marxa de casa, la que organitzem, i també la fem corrent. Així que el dia comença aviat, molt aviat. A més, durant la nit ha estat plovent, així que a les 6h del matí amb en Jesús hem anat a fer els dos recorreguts amb la furgoneta per repassar les fletxes i posar els quilòmetres. Hem anat veient la lluna, algunes estrelles, però en arribar a l'escola ha fet un ruixat que ha fet pensar el pitjor. Però ha durat poc, i a l'hora de la sortida els núvols s'estaven trencant.

Mentrestant, els Trankils anaven arribant i inscrivint, i hem anat a fer un tallat al bar La Plaça. Com sempre, hi ha gent que no arriba gaire puntual, com en caneló man (Jordi Serra), que resulta que fa pastissos de formatge però no diu ens en diu res. Mentre fèiem el tallat els professionals de la il.luminació han destacat la poca llum de la sala, i fins i tot hem après que els llums tenen angles, o això he entès jo, oi presi????

En sortir del bar ens hem fet la foto:

Com veieu, érem bastants, i encara faltava en Jordi Serra, en Jordi Martorell i l'Ivan Pujol.

A partir d'aquí, ja hem anat a canviar i escalfar. I aquí ha estat on ha esclatat la bomba de la jornada. En Narcís sortiria abans perquè està igual de forma que la carmen de mairena. A més, ha sortit mitja hora abans perquè no l'agaféssim, però el grup capdavanter dels Trankils l'ha atrapat igualment.

Hem començat a córrer per la carretera, però el lloc més calent era al costat del foc, així que hem anat a fer estiraments allà mateix. Després ja hem anat cap a la sortida i han tirat uns quants coets.

El recorregut ja me'l sé de memòria i és bastant exigent. Els primers quilòmetres són planers, amb alguna pujadeta fins arribar a Sant Dalmai, on hi ha la xocolata desfeta. Aquí he esperat a que arribés l'Ermengol i hem fet la resta de la marxa junts. Corrent poc a poc però sense arribar a caminar he arribat a Sant Llop, on començava la baixada. Hem travessat can Boadas per dins, hem travessat la carretera d'Estanyol, el segon avituallament, l'Aeroport i tornada a Vilobí pel camp de futbol.

En arribar, esmorzar de botifarra, dos parells de mitjons, beguda, cafè, galetes, amanides... 

I durant l'esmorzar, hem estat buscant en Narcís, que no l'hem trobat, no sé on ha anat... Si algú sap on és, que ho digui.

1h31'12'', 15.69 km i 5'49 el quilòmetres.

Us passo l'enllaç del recorregut.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada