diumenge, 12 d’octubre del 2014

Recurs al Tribunal Constitucional atlètic

En vistes als fets ocorreguts avui a la cursa del carrilet d'Anglès, on la majoria de Trankils han retallat més d'1 km (voluntària o involuntàriament, això no toca com diria un defraudador), aixeco acta com a secretari autoproclamat davant les instàncies superiors perquè investiguin, jutgin i penalitzin als corredors que no han efectuat tot el recorregut de 10 km.

I ara seriosament, no sé on us heu perdut!!!!! Com que aneu tant a saco, no us fixeu amb les fletxes blanques (i vermelles) que hi ha al recorregut.

El recorregut era el mateix que l'any passat, però eliminant una primera volta pels carrers del voltant, fent que el recorregut fos de 10 km exactes. I sembla ser que molta gent (inclosa molta gent del davant, excepte el que ha guanyat, que si que ha fet tot el recorregut) s'ha equivocat just abans de girar a mà esquerra i començar la única pujada, que han tirat recte i s'han estalviat uns 1.200 metres. 

Així doncs, l'Emilio, en Martorell, en Sergi, la Sílvia i jo som els únics que hem fet tot el recorregut; la resta, s'han "perdut", o sigui, en David Ros, en Narcís, en David i en Miguel Ángel. 

Així són les coses i així les hem contades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada