divendres, 22 de gener del 2016

Què corre pel poble?

El dijous que ve hi ha ple municipal ordinari a Salitja i sembla que volen aprovar el catàleg de masies. Ja era hora, perquè van dir que l'aprovarien en el primer ple de la nova legislatura i ja en van uns quants...

Ens ha arribat a les bústies el segon butlletí municipal, on ens indiquen la feina que han fet des de l'Ajuntament.

També ens ha arribat a Sant Dalmai que es vol fer una reunió amb els veïns per tractar diversos temes, entre ells, una reforma de la plaça dels Països Catalans. A veure si s'acaba confirmant; sempre és bo saber el que volen fer davant de casa.

No sé si us heu fixat els que aneu a Girona, però fa unes quantes setmanes que la tanca de fusta de dalt el mirador de la Crosa està trencada. Ahir la vaig veure encintada... Encara que això ja és Estanyol, des del tancament del consorci de la Crosa, tot el relacionat amb el volcà se'n fa càrrec l'Ajuntament de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai.

I una última cosa: sabeu que els pressupostos del 2016 encara no estan aprovats?? Normalment s'han d'aprovar a l'últim ple de l'any, però encara no s'han aprovat i tampoc es té previst fer-ho la setmana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada