diumenge, 24 de gener del 2016

XXIII Marxa de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai

Avui la marxa ha batut el rècord de participants, amb 2.250. És la primera vegada que superem els 2.000 participants i déu n'hi do. Malgrat el sol i temperatures altes dels últims dies, tot el matí s'ha mantingut ben tapadot, però tampoc feia molt fred. Així ha estat un matí perfecte per córrer.

Amb els Trankils hem quedat a les 8h al bar la Plaça per fer un cafetot i xerrar una mica de tot. Quan ha arribat el presi, la majoria hem marxat perquè ens havíem d'anar a canviar (je je je). Un cop canviats, ens hem fet fins a tres fotografies, perquè en cap coincidíem tots. Al final, 14 Trankils hem sortit a la foto:

Després dels dos coets de sortida, els que anaven ràpids han tirat endavant i al darrera ens hem quedat en Narcís, la Mònica, l'Emilio, la Rosario, en David, en Toni, l'Ermengol (que al final ha anat sol però ha fet la llarga) i jo. Aquest any hi havia una petita modificació al recorregut ja que enlloc d'anar cap a la plaça de Salitja, hem passat per can Bes on hi havia un avituallament, per tornar cap a Salitja. Al segon avituallament a Sant Dalmai, l'Emilio i la Rosario han continuat per la curta, i la resta cap a Sant Llop!. Passat can Boadas en David ha tirat carretera avall perquè tenia molèsties al bessó, i ens hem quedat en Narcís, la Mònica, en Toni i jo que hem acabat la marxa.

Al final, 16.2 km en 1h39'30'' a un ritme de 6'08 el quilòmetre i 161 metres de desnivell positiu. Aquí teniu enllaç del recorregut.

En arribar, una motxilla amb un buf, guants i una cinta pel cap, esmorzar de botifarra, aigua, vi, patates, amanida, cafè i galetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada