dijous, 17 d’agost del 2017

Hampton si; Colhado, no

La lesió de Keisha Hampton no va passar d’un ensurt, però la de Nádia Colhado, la pivot titular de l’Spar Citylift Girona, ha estat de veritat. La brasilera, operada d’una lesió a la mà esquerra, no estarà disponible fins a la segona quinzena de setembre, ja que el dia 15 està previst que li retirin els elements de fixació de tres ossos, i a partir d’aquell moment podrà iniciar la rehabilitació.

La pivot brasilera, per tant, no estarà disponible el 16 de setembre per al partit contra el Sant Adrià (Lliga Catalana) i aventurar que pugui jugar una hipotètica final contra el Cadí (24 de setembre) és agosarat. Quatre dies més tard, l’Uni ha de jugar la supercopa a Salamanca i l’1 d’octubre arrenca la Lliga Femenina a Madrid. Després de dos mesos amb la mà immobilitzada amb guix, tot molt justet. Per sort, la mà afectada no és la de tir (Colhado és dretana) i la lesió no impedeix fer una preparació física ordinària a nivell de gimnàs i tren inferior.

Colhado ja tenia problemes al canell mentre jugava amb el Guipúscoa. De fet, des de la primavera se’l protegia amb un embenatge. Però les molèsties van anar a més i al juny li van fer una infiltració amb corticoides que no va aportar cap benefici. Una ressonància magnètica va revelar que tenia trencat el lligament que uneix els ossos escafoide i semilunar. En aquests moments la jugadora ja estava sota la disciplina de les Indiana Fever, però probablement per la lesió, el seu paper a l’equip era menys que residual i per això va decidir operar-se el 15 de juliol. A més de reparar-li el lligament, li van fixar provisionalment els ossos escafoide, semilunar i gran.

L’altra jugadora de l’Uni que continuava activa, Nicole Romeo, ja ha finalitzat la seva participació en les lligues australianes que es disputen a l’estiu. N’ha disputat dues, la Big V (la de més alt nivell) i la Seabl, amb menys exigència, de la qual va jugar els partits de finals de juny i els de tot el mes de juliol, amb estadístiques de primer nivell. Les altres dues jugadores que han tingut competició a l’estiu han estat María Conde (doble or europeu, sub-20 sent decisiva i sènior amb un paper testimonial) i Shante Evans, 14a amb Eslovènia en l’europeu.

EL 9 ESPORTIU 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada