dimecres, 11 d’octubre del 2017

Una Eurocup Women més difícil que l'any passat

Avui l'Uni Girona debuta a l'Eurocup Women, contra el Gernika.

A diferència de l'any passat, s'ha ampliat el número d'equips, de 32 a 40, dividits en 10 grups de 4 equips. Els 8 primers (victòries i basquet average) passen directament a la ronda dels 8ens de final; els altres primers de grup, tots els segons i els quatre millors tercers jugaran una eliminatòria (afegida aquest any). Per tant, hi haurà més partits. 

Però a més, l'Uni no ha tingut molta sort al sorteig, perquè li ha tocat al Landes francès, amb la bescanonina Queralt Casas i amb Céline Dumerc com a estrella; al Gernika, un equip molt físic, encara que avui té unes quantes jugadores lesionades; i el Cegled hongarès, el més desconegut.

El calendari de l'Uni és (dies i horaris poden canviar una mica):

Gernika-Uni, dimecres 11, avui a les 20h en directe per Esports 3
Uni- Landes, dijous 19
Uni-Cegled, dijous 26
Uni-Gernika, dijous 2 novembre
Landes-Uni, dijous 22 de novemre
Cegled-Uni, dijous 30 de novembre

El 4 i 11 de gener hi hauria l'eliminatòria de 16ns; 25 de gener i 1 de febrer, vuitens; 1 i 8 de març, quarts de final; 22 i 29 de març, les semifinals; i la final, l'11 i 18 d'abril.

També comença avui l'Eurolliga, amb el Perfumerías Avenida (Sílvia Domínguez), Dinamo de Kursk (Anna Cruz), Praga (Marta Xargay), Wisla (ex Uni Leo Rodríguez) i Polkowice (ex Uni Spanou).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada