dijous, 30 de novembre del 2017

Victòria clara de l'Uni a Hongria i classificades directes per la segona ronda

L'Uni Girona ha guanyat 54-83 al VBW CEKK Ceglèd hongarès i ha quedat primera de grup G amb 5 victòries i 1 derrota, i en quedar entre els 8 millors equips, s'estalvia la primera ronda.

L'SPAR Citylift ha començat molt seriós el partit, amb un parcial de 0-10 en quatre minuts i ha acabat el primer quart amb un 6-26 que ja trencava el partit totalment. La mitja ha arribat ampliant encara més el marcador, 25-51. L'inici del tercer quart ha seguit la mateixa tònica, arribant a les màximes diferències (+32). Els últims minuts han sigut de tràmit i les rotacions han sigut contínues.

Destacar els 21 punts de Nicole Romeo, amb 5/9 en triples; els 12 punts i 6 assistències de la Núria Martínez; 12 punts i 4 rebots de Mendi; 10 punts, 7 rebots i 3 assistències de Rosó Buch, i destacar també els dos triples en l'últim minut de la Laura Roig.

Amb aquesta victòria, l'Uni Girona s'estalvia la primera eliminatòria (que es juga la setmana del 13 i 20 de desembre) i es classifica directament per la segona eliminatòria, que es juga en les dues primeres setmanes de gener.