diumenge, 26 de novembre del 2017

Victòria d'equip per sobre les individualitats

Ahir es va poder comprovar com un equip on no destaca ningú per sobre de les altres jugadores pot guanyar a un altre on una sola jugadora fa 37 punts i juga els 40 minuts.

L'Uni Girona va guanyar a la pista de l'Al-Qázeres per 84-89, en un partit on sempre va dominar, però que al final va patir més de l'esperat. Alexis Jones, amb 37 punts i 40 minuts jugats, no va poder davant d'un SPAR Citylift Girona on totes les jugadores que van jugar van anotar i destacant Nadia Colhado, Nicole Romeo, Magali Mendy i Núria Martínez.

L'equip gironí va agafar ràpidament 5-10 punts de distància al marcador, que els va mantenir tot el partit. L'Uni dominava el rebot, gràcies a una gran Nadia Colhado a la primera part, i corria gràcies a Núria Martínez (que cada vegada se la veu més anotadora, a part de fer jugar a l'equip). Al segon quart, el Nissan Al-Qázeres es va posar a defensar en zona, però després d'alguns atacs estèrils, l'Uni va saber com jugar-la, i va arribar a la mitja part guanyant 36-45.

La segona part va començar amb una Mendi anotadora i trobant bones opcions de cistella, i el marcador es va anar eixamplant fins el 52-67. A part d'Alexis Jones, Cooper va començar a entrar en joc, i a l'últim quart va ser una de les protagonistes. Després del màxima avantatge, 52-70, l'Uni es va relaxar, es va confiar, i això va permetre que Cooper, Jones i els tirs lliures anessin retallant punts a la distància gironina. Però va aparèixer Nicole Romeo, que gràcies a uns quants triples i sobretot a l'efectivitat dels tirs lliures, va fer que l'Uni Girona pogués aconseguir la setena victòria a la lliga, 84-89.