dissabte, 22 de desembre del 2018

Mal partit, però victòria

L'Uni Girona viatjava a Gernika, tercer classificat però amb les mateixes victòries que les gironines, després de la gran victòria davant el Perfumerías Avenida, i semblava que la victòria seria fàcil. A més, a l'Eurocup Women ja havien guanyat els dos partits fàcilment.Però la victòria ha estat molt complicada (68-73) i resolta a l'últim minut.

La primera meitat ha estat igualada, amb uns primers minuts pel Gernika, 16-8, però l'entrada de Rosó Buch al segon quart ha fet que l'Uni anés retallant diferències fins el 31-30 a la mitja part. Però un parcial de 9-0 (tres triples) del Gernika, ha posat 10 punts de diferència (que han estat fins a 13) durant tot el tercer quart, amb un gran encert de tres per l'equip local. Per l'Uni, mal partit de Nadia i Murphy. Núria i Laia no podien retallar les diferències i només quan Rosó era a pista semblava que el joc era més procliu a les gironines. Gran partit de Hampton i Reisingerova, i Helena Oma continua amb grans minuts.

L'últim quart (55-45) ha començat amb un 0-7 d'inici, i tot el quart ha estat molt igualat, però l'Uni fallava atacs decisius que feia que no acabés de remontar. Del 68-64 a punt d'entrar a l'últim minut de partit s'ha passat al 68-73, amb un parcial de 0-9 per les gironines, que ha donat una importantíssima victòria per l'Uni que es manté líder. El 13-28 de l'últim quart ha estat clau.

Hampton ha acabat amb 20 punts, Reisingerova i Rosó 12 punts, Murphy 8 punts, Laia i Nadia 7 punts, Oma 5 punts i 7 rebots i Núria Martínez 2 punts.