divendres, 28 de desembre del 2018

Victòria plàcida pensant més en diumenge

L'Uni Girona continua líder de la Lliga Femenina després de guanyar clarament a la pista del Bembibre (41-89), en un partit en què ja a la primera meitat l'entrenador Èric Surís ha pogut administrar minuts amb la presència de la jove Laia Moya.

Després d'uns primers minuts amb bastants errors, l'Uni Girona ja s'ha escapat al marcador amb grans minuts de Kesha Hampton, Shay Murphy i Nadia Colhado i les assistències de Laia Palau (23-41)

En canvi, a la segona part, minuts molt bons de Rosó Buch (3 triples), Helena Oma i Julia Reisingerova (14 punts), mentre la diferència anava augmentant progressivament fins arribar al 41-89 final.

Bona administració dels minuts, entre els 16 i els 27 minuts de totes les jugadores, amb 19 minuts de Laia Moya. La MVP ha estat Murphy amb 20 de valoració (21 punts), Hampton amb 16 punts, Julia Reisingerova amb 14 punts, Nadia Colhado i Rosó Buch 12 punts, Núria Martínez 8 punts, Helena Oma 6 punts i Laia Palau 0 punts però 8 assistències. Laia Moya 19 minuts, 1 rebot, 2 assistències i 1 tap.

I diumenge, partit més complicat a la pista de l'IDK Gipuzkoa, 6è classificat, per acabar la primera volta de la Liga Dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada