diumenge, 9 de desembre del 2018

Victòria de récord

L'Uni Girona ha guanyat 42-96 a la pista del Baxi Ferrol i ha establert dos récords particulars a la Lliga Femenina: màxima puntuació i major diferència (+54).

Si en altres partits, l'Uni baixava el ritme anotador, avui no ha estat així, encara que moltes jugadores no han jugat gairebé cap minut a l'últim quart (Murphy, Hampton o Nadia, per exemple).

L'Uni Girona ha estat molt superior en tots els aspectes al Ferrol. Una defensa agressiva des del primer minut, amb un domini del rebot molt clar i també un molt bon encert en tirs de 2 i 3 (53 i 52%), ha fet que les diferències anessin augmentat minut rere minut.

Totes les jugadores han brillat en el partit d'avui. La MVP ha sigut per Helena Oma, que continua fent una extraordinària temporada, amb 10 punts, 8 rebots, 6 pilotes recuperades i 4 faltes rebudes. Murphy 16 punts; Hampton i Rosó Buch, 14; Nadia Colhado, 12 punts; Julia Reisengerova, 11 punts; Aina Martin, 10 punts; Núria Martínez, 8 punts i 4 assistències; Laia Palau, 2 punts i 7 assistències; i Fatou Cisse ha jugat 3 minuts i ha agafat 2 rebots.

Amb aquesta victòria, l'Uni és segona a la Lliga, i ja s'ha classificat per la Copa de la Reina. I diumenge que ve, partidàs a Fontajau contra el líder, el Perfumerías Avenida. Abans, però, últim partit de la fase de grups a l'Eurocup Women, el dimecres a la pista de l'Uni Gyor hongarès.