diumenge, 16 de desembre del 2018

Pallissa de l'Uni al Perfumerías

Si existeix un partit perfecte, aquest s'hi acosta molt. Joc magnífic de l'Uni, amb una intensitat defensiva molt elevada des del principi, la victòria per 26 punts de diferència (79-53) que situa líders líders a les gironines, i un ambientàs a Fontajau amb uns 4.500 espectadors

L'arrencada de l'Uni ha fet que al final del primer quart ja guanyéssim 27-9, i aquesta diferència de 20 punts ha sigut la tònica de tot el partit. Nadia Colhado amb 20 punts, Murphy i Hampton amb 18 punts, Laia i Núria dirigint el joc de manera magistral, Helena Oma que continua amb una temporada boníssima, Julia agafant rebots i fent bàsquets sota cistella i la capitana Rosó amb un 100% en tirs, han demostrat que si que són capaces de guanyar al Perfumerías.

I el públic? Animant des del primer minut, fent l'onada, pressionant a les àrbitres (bastant perfumeres, la veritat) i agraïnt a l'equip el poder haver gaudit d'una victòria històrica.